fbpx
Beeldende Kunst

Retrospectief: 20 jaar keramiek

By 15 mei 2019 juni 6th, 2019 No Comments

Van 17 mei t/m 7 juni is de expositie ’20 jaar handen in de klei’ te zien in het KunstenHuis. Dit is een retrospectieve tentoonstelling, waarbij we terugblikken op 20 jaar keramieklessen door docente Margreet de Vries!

In deze bijzondere tentoonstelling is werk te zien van (oud)cursisten van Margreet de Vries, die al meer dan 20 jaar keramieklessen geeft op het KunstenHuis. Een mooie terugblik op deze periode, waarbij de diverse mogelijkheden die werken met keramiek biedt, goed zichtbaar wordt in het tentoongestelde werk.

Opening

De feestelijke opening vindt plaats op vrijdag 7 juni om 16.00, aan de Egelinglaan 2b in Zeist. De expositie wordt geopend door Eefje van de Braak. Zij is in 1999 begonnen met keramiek in de les bij Margreet, en is hierdoor zo enthousiast geworden dat ze een beroepsopleiding is gaan volgen en nu een goede keramiekcollega van Margreet is. Iedereen is van harte welkom bij de opening!

De expositie is te bezoeken van 17 mei t/m 7 juni, van maandag tot en met vrijdag van 10.00-16.00. Het adres is: KunstenHuis De Bilt-Zeist, Egelinglaan 2b, Zeist.