fbpx

Sjors Sportief & Creatief gaat vanaf 6 maart weer van start in de gemeente De Bilt. Op 5 maart trapte Sjors Sportief & Creatief De Bilt af tijdens de Club in Wereldwijs. Speciaal voor de kinderen van de Club Bilthoven bij basisschool Wereldwijs is deze middag met sportieve en creatieve activiteiten extra gezellig gemaakt, om alvast in de Sjors Sportief & Creatief stemming te komen.

Sjors Sportief & Creatief is inmiddels een begrip in De Bilt. Dankzij het aanbod van Sjors Sportief & Creatief vinden steeds meer kinderen een activiteit die ze leuk vinden om te doen, zoals bijvoorbeeld: voetbal, hockey, badminton, freerunning, judo, scouting en dansen, beeldende kunst, Robokids, toneelspelen, (samen) zingen of muziek maken en nog veel meer.

Wethouders Dolf Smolenaers en Anne Marie ‘t Hart: “We willen graag dat alle kinderen in Gemeente De Bilt makkelijk mee kunnen doen aan sporten en creatief zijn. Dus ook voor iemand alleen of samen gezellig met vriendjes en vriendinnetjes worden er leuke activiteiten aangeboden. We wensen iedereen heel veel sportiviteit en creativiteit.”

Actief in De Bilt

Het aanbod Sjors Sportief & Creatief is te vinden op de website actiefindebilt.nl. Op deze website kun je niet alleen het aanbod van Sjors Sportief & Creatief zien, maar ook direct doorklikken naar je favoriete club. Actief in De Bilt is het platform waar je alles op het gebied van sport en cultuur voor iedereen in de gemeente De Bilt kunt vinden.