fbpx
KunstenHuisTheaterschool

Theaterschoolleerlingen spelen de sterren van de hemel in Soest, De Bilt & Zeist

By 25 april 2024 No Comments

In de maanden maart en april speelden leerlingen uit verschillende kindertheatergroepen toneel, musical en circustheater uit Zeist, De Bilt en Soest van de Theaterschool van KunstenHuis Idea de sterren van de hemel. De samenwerking tussen docenten en spelers maakte dat er twintig uiteenlopende voorstellingen te zien waren, waarin de inbreng en ideeën van de leerlingen van grote waarde was.

Trots
Teamleider van de Theaterschool Leander is erg blij met de voorstellingen. “De stukken hebben een duidelijke eigen insteek, en laten zien hoe divers onze theatercursussen zijn. Er was veel ruimte voor de eigen ideeën van de spelers, waardoor de thematiek echt voor hen is gaan leven. Volgend jaar starten er weer verschillende verschillende nieuwe toneel- en musicalcursussen kinderen en jongeren in Soest, De Bilt en Zeist en circustheater voor kinderen en jongeren in Soest. Ik hoop dan ook dat er veel jongeren naar de voorstellingen komen kijken, het geeft een mooi kijkje in onze theaterkeuken.”

Wil je net als deze jongeren ook op het toneel staan? Vanaf medio augustus starten er weer diverse groepen musical, toneel en toneel voor kinderen in Zeist, De Bilt en Soest. Kijk voor meer informatie op https://kunstenhuisidea.nl/theater, vanaf juni staat het nieuwe cursusaanbod online.