fbpx

De eerste individuele muzieklessen zijn gestart. Naast individuele lessen, vinden we bij de Muziekschool samenspel ook belangrijk. Samen muziek maken is namelijk niet alleen leuk, maar ook goed voor de bredere muzikale ontwikkeling. Daarom bieden we kinderen die in hun eerste jaar van instrumentles zitten dit seizoen gratis de cursus (Pop)Première aan. Naast hun eigen muziekles krijg ze wekelijks een groepsles waarin ze samen muziek leren spelen en vooral veel plezier maken!

In de cursussen leren de kinderen vaardigheden zoals luisteren naar elkaar en het geheel, reageren op muzikale signalen en het beheersen van hun eigen instrument. Onze ervaren docenten besteden veel aandacht aan samenwerking, ontwikkeling en plezier. Tijdens de cursus kunnen kinderen nieuwe vrienden maken, met en van elkaar leren en ontdekken hoe geweldig het is om samen muziek te maken.

Première is voor kinderen van 6-8 jaar. Ze leren op gehoor spelen, samenspelen en zingen, voor elkaar spelen en notatie.
Poppremière is voor kinderen van 9-13 jaar. In deze cursus gaan kinderen direct spelen in een echte band!

Alle kinderen die dit seizoen zijn begonnen met muziekles kunnen gratis deelnemen aan Première of Poppremière. Stuur hiervoor een mailtje naar muziek@kunstenhuisidea.nl.