fbpx

Ondanks de lichte versoepelingen van de coronamaatregelen voor winkels en het basisonderwijs heeft het kabinet gisterenavond aangekondigd om de huidige lockdown-maatregelen zoals die nu gelden, te verlengen tot na de krokusvakantie. Dit betekent dat wij voorlopig geen lessen en cursussen in onze locaties in De Bilt, Zeist en Driebergen kunnen verzorgen tot en met 2 maart.

We zijn er nog steeds van overtuigd dat we het overgrote deel van de lessen en cursussen alsnog kunnen verzorgen. Deels door middel van online les-vormen en deels door bepaalde lessen en activiteiten te verplaatsen naar het eind van het seizoen. Onze afdelingen muziek, dans, theater en beeldende kunst hebben de leerlingen op de hoogte gebracht van de mogelijkheden om lessen door te laten gaan en zijn we andere creatieve oplossingen aan het uitwerken, zoals een gevarieerd online dansaanbod en nog meer online of verdiepende digitale lessen voor theater, muziek en beeldende kunst. Daarnaast verzorgen onze docenten en medewerkers diverse andere activiteiten via de digitale kanalen om elkaar toch te kunnen blijven zien.

Profiteer ervan en ‘join the fun’! We voelen ons gesterkt door de vele blijken van steun en begrip van jullie, onze cursisten en leerlingen. Onze afdelingshoofden en docenten blijven alles op alles zetten om dit cursusjaar zo leuk, volledig en succesvol mogelijk af te maken.