fbpx

Komedie der vergissingen | 3 en 4 juni | Lichtruim De Bilt

Een eigentijdse en tegendraadse bewerking van William Shakespeare’s ‘Komedie der vergissingen.’ Wie is wie? Wie spéélt wie? Wie denkt iemand eigenlijk dat -ie is? Kun je je ogen wel geloven? Niemand is wie hij of zij lijkt (of denkt) te zijn, en iedereen zoekt zijn of haar rol. “Maar jij bent toch…?” “Neehee, dat is iemand anders!” “Oh.”

Onder regie van Meilute van Dijkhuizen presenteren de spelers van Theatergroep MQ van KunstenHuis Idea Theaterschool het eindresultaat van een repetitieproces wat soms net zo verwarrend was als de voorstelling zelf. Maar gelukkig komt op het einde alles op zijn pootjes terecht!

Praktische informatie

3 juni Komedie der Vergissingen 20 uur https://peppel.stager.nl/web/tickets/111136725

4 juni Komedie der vergissingen 20 uur https://peppel.stager.nl/web/tickets/111136726

De voorstellingen van de Komedie der Vergissingen zijn op 3 en 4 Juni a.s. in theater Het Lichtruim, Planetenplein 1 in Bilthoven.

Olaf de Almachtige | 3 en 4 juni | Theater De Egeling

De voorstelling ‘Olaf de almachtige’, gespeeld door de cursisten van de productieklas van KunstenHuis Idea Theaterschool. ‘Olaf de almachtige’ is een vrije bewerking van de bekende film ‘Bruce almighty’ met Jim Carey en Morgan Freeman.

Wat doe je als je plotseling over duizelingwekkende krachten beschikt? Wanneer beperkingen niet meer bestaan, en het leven letterlijk grenzeloos is? Voor veel mensen zal dit de ultieme droom zijn, maar is het inderdaad net zo verlokkelijk als het lijkt? Of zit er wellicht toch een addertje onder het gras?

Praktische informatie

‘Olaf de almachtige’ wordt op 3 en 4 Juni a.s. gespeeld in theaterzaal De Egeling, Egelinglaan 2B in Zeist.

3 juni Olaf | Egelling 20 uur https://peppel.stager.nl/web/tickets/111136727

4 juni Olaf  | Egeling 14 uur https://peppel.stager.nl/web/tickets/111136728

Entree is Inclusief drankje.

Binnenstebuiten | 18 en 19 juni | Theater Figi

De voorstelling ‘Binnenstebuiten’, gespeeld door leerlingen van de verschillende productieklassen van KunstenHuis Idea Theaterschool.

‘Binnenstebuiten’ is gebaseerd op de film ‘Inside out’, waarin de tegendraadse puber Riley in conflict komt met zowel haar omgeving als met de vele stemmen die zich binnen in haar roeren. Kan Riley zich staande houden in een wereld die aan alle kanten aan haar trekt? Hoe blijf je jezelf? En wat is dat eigenlijk: ‘jezelf zijn?’ ‘Binnenstebuiten’ is een ontroerende, heftige en soms pijnlijke voorstelling over een puber in een verwarrende, complexe wereld.

Praktische informatie

De voorstellingen van ‘Binnenstebuiten’ worden op 18 en 19 Juni gespeeld in de kleine zaal van theater Figi in Zeist.

18 juni Figi 19.30 uur https://peppel.stager.nl/web/tickets/111136744

19 juni Figi 13.00 https://peppel.stager.nl/web/tickets/111136745