fbpx

Op woensdag 8 juni vindt het tweede Cultuurcafé De Bilt plaats, deze keer zal het plaatsvinden in De Vierstee in Maartensdijk. Tijdens het Cultuurcafé is er aandacht voor culturele plannen, ideeën en initiatieven van cultuurliefhebbers en -beoefenaars uit alle kernen van gemeente De Bilt.

Cultuurcafé

Tijdens deze editie van het Cultuurcafé in Maartensdijk, staat de vraag Centraal: wat mogen inwoners van onze mooie gemeente echt niet missen komende zomer, of in het seizoen dat er op volgt? Welke uitvoeringen, kunstwerken en initiatieven zijn er? Het Cultuurcafé biedt alle organisaties en verenigingen uit alle kernen van Gemeente De Bilt die werkzaam zijn in het culturele veld; zoals theater, muziek, dans, historie, beeldende kunst etc., de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over cultuur in De Bilt en om elkaar te inspireren.

Het belooft een mooie middag te worden, met presentaties van onder andere Buro Lou, cultuurcoach Hicham Moulazim, Theater in ’t groen, regisseur Michiel van de Burgt, Online Museum De Bilt en meer. De presentaties worden afgewisseld met muzikale intermezzo’s en het Cultuurcafé sluit af met een netwerkborrel.

Iedereen met culturele interesse of aangesloten bij een culturele organisatie of werkzaam als culturele ondernemer binnen de kernen van Gemeente De Bilt, is van harte welkom om het Cultuurcafé bij te wonen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar jverhoeks@kunstenhuisidea.nl.

Locatie: de Vierstee, Maartensdijk
Tijd: 15:30 uur (inloop), 16:00 uur (start programma)

Crisis herstelplan Corona

Gelukkig kunnen we de coronacrisis steeds verder achter ons laten. Het eerste Cultuurcafé vond dit voorjaar op  in hybridevorm op 1,5 meter afstand plaats in Buro Lou. Doordat de coronamaatregelen nu steeds meer tot de verleden tijd behoren kunnen we weer uitgaan, elkaar ontmoeten, sporten en cultuur beleven. Eén van de doelgroepen die het in de coronacrisis flink te verduren heeft gehad is de cultuursector. Dit Cultuurcafé vindt plaats in het kader van het crisis en herstelplan corona.

Blijf op de hoogte van het Cultuur Café via Cultuur in de Bilt.