fbpx

Op 14 en 15 mei speelden ruim 100 leerlingen van alle basisklassen theater en musical uit gemeente De Bilt van KunstenHuis Idea Theaterschool Masquerade de voorstelling Peter Pan in Theater De KOM in Nieuwgein.

De kinderen uit de basisklassen van de theaterschool zijn met het beroemde verhaal van Peter Pan aan de slag gegaan. Wendy, Joep en Michiel zijn drie doodnormale kinderen die dromen over de grootse avonturen van Peter Pan, ook al heeft hun vader dat liever niet.

Op een avond vliegt Peter Pan hun slaapkamer binnen en neemt ze mee naar het magische Nooitgedachtland. Daar waar kinderen nooit groot worden, je kan zwemmen met zeemeerminnen en elfjes als buren hebt. Maar er dreigt gevaar als de gemene Kapitein Haak de kinderen ontvoert. Lukt het Tinkerbel en Peter om te winnen van de piraten?

De leerlingen en begeleiders genoten van deze prachtige ervaring en natuurlijk het vrolijke, kleurrijke verhaal.

Wie net als deze kinderen wil leren toneelspelen en wil stralen op het podium, kan zich inschrijven bij KunstenHuis Idea Theaterschool Masquerade voor de theaterlessen vanaf september. Aanmelden gaat via de website: www.kunstenhuis.nl of via theater@kunstenhuisidea.nl.

Foto’s: Ruben Jorksveld