fbpx

Al 40 jaar geeft Hans Kämper accordeonles op onze Muziekschool in Zeist en later ook De Bilt. Dat verdient een bloemetje! Hans is een echte muzikale duizendpoot. Naast accordeonles, geeft hij ook keyboard- en compositieles en dirigeert hij bij ons drie ensembles: het ensemble Muzaïek Wereldmuziek, het Accordeonensemble en het Senioren ensemble. We zijn trots om hem in huis te hebben als docent! Op de foto feliciteert teamleider Sascha Mommertz (links) ‘onze’ Hans.

Hans is woonachtig in Apeldoorn en laat zich het best omschrijven als een aimabel en betrokken docent. Door zijn rustige uitstraling weet hij zijn cursisten voor zich te winnen en voelen ze zich op hun gemak. Hans blijft zelf liever uit de spotlights en geniet er juist van als zijn leerlingen stralen. Wel wil hij een oproep kwijt: Hans dirigeert drie ensembles en nieuwe leden zijn zeker welkom. Dus als je graag muziek wil maken met anderen, schrijf je in of kom een keer langs bij een van de ensembles.

Muziekles bij Hans
Schrijf je in voor muziekles bij Hans! Hij geeft les in Bilthoven en Zeist. Je kan ook eerst een proefles volgen.
Accordeon
Keyboard
Compositie

Ensembles onder leiding van Hans
Accordeonensemble op dinsdagavond: accordeon
Muzaïek Wereldmuziek op dinsdagavond: accordeon, blokfluit, cello, dwarsfluit, fagot, gitaar, harp, keyboard, klarinet, (melodisch) slagwerk en viool
Senioren ensemble op maandagavond: diverse instrumenten

Voor meer informatie kan je mailen naar muziek@kunstenhuisidea.nl.