fbpx
AankondigingenCultuur & SamenlevingKunstenHuisNieuwsUncategorized

Creatieve eindpresentatie Launch your future op 7-2 a.s. in De Egeling

By 14 januari 2020 januari 21st, 2020 No Comments

In Launch your Future werken jongeren tussen de 16 en 32 jaar zowel individueel als in groepsverband aan een 5 maanden durend traject waarin zij worden begeleid door verschillende docenten van het Kunstenhuis in verschillende disciplines. Jongeren gaan zelf bedenken wat ze willen leren en doen, professionals begeleiden hen daarbij.

Het resultaat? Een creatief eindproduct: dit kan iets zijn in de decorbouw, film, PR & Social Media, Radio & TV, Kunst, Muziek of Geluid & Licht.

De eerste creatieve eindpresentatie met als thema ‘Niets is wat het lijkt’ vindt plaats op 7 februari a.s. in De Egeling in Zeist en bestaat uit 2 rondes:

17:00 – 18:15 uur: presentatie voor betrokken partijen, samenwerkingspartners en stakeholders
19:00 – 20:45 uur: presentatie voor familie en bekenden

Locatie: Theater De Egeling, Egelinglaan 2b in Zeist

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken! Klik hier voor meer achtergrondinformatie over dit project.

In februari start ook weer een nieuwe ronde! Wil je zelf meedoen, vul dan hier je gegevens in of stuur een mail naar info@vrijwilligerscentralezeist.nl o.v.v. Launch Your Future met je naam en telefoonnummer. Dan nemen we snel contact met je op voor een intakegesprek.

 

Launch your future wordt gemaakt i.s.m. Beauforthuis, Cultuur Zeist, Vrijwilligerscentrale Zeist, Meander Omnium en Slotstad RTV