fbpx

Workshop Afrodance en preview dansvoorstelling Power of Passion

Op zaterdag 6 mei geeft onze dansdocent Eva Scherpenisse een twee workshops Afrodance en een preview van de voorstelling Power of Passion in de Egelinglaan 2b in Zeist. De workshop van 14 uur is reeds uitverkocht. Tickets a €15,- per persoon voor de extra workshop zijn te verkrijgen via workshop Afrodance van 14.30 tot 15.30 uur.

Laat je inspireren en dans mee!

Afrikaansedans voorstelling Power of Passion

Onze dansdocent Eva Scherpenisse danst met haar dansgroep ‘Les Genies de Babi’ (Ivoorkust) een inspirerende, energieke acrobatische Afrikaanse dansvoorstelling. Wordt geprikkeld door de vrolijke livemuziek van Kienou Seydou (Burkina Faso) en het enthousiasme van de dansers.

Nog nooit eerder is in Nederland een volledige Coupé Décalé (Ivoriaanse dansstijl) dansvoorstelling getoond waarbij de geschiedenis en de cultuur van deze dansstijl wordt getoond.

De dansvoorstelling is gebaseerd op een waargebeurd verhaal waarin de kracht van het verbinden centraal staat. Het verhaal over een danseres uit Nederland, die naar Ivoorkust afreist om zich te verdiepen in de cultuur en de dansstijlen van dit land. Hier ontdekt ze de kracht van de sloppen, waar geluk om de kleine dingen elke dag voelbaar is. Waar Ivorianen het leven vieren door middel van dans. Het is een andere wereld en toch zo herkenbaar. Al snel voelt ze de positieve energie en raakt ze gemotiveerd om deze dansstijl zich eigen te maken. Vol doorzettingsvermogen verbinden de dansers zich met elkaar en delen ze samen hun passie: Power of Passion. Een voorstelling die spreekt via de spectaculaire, energieke, krachtige en vrolijke dans. Vol humor en vooral een hoogstaand niveau aan dans met vele acrobatische trucs.

Een dansvoorstelling toegankelijk voor iedereen waarin dans zal spreken. Deze dansvoorstelling is voor jong en oud.

Koop je tickets op https://powerofpassion.dance/

Flyer

Cast

De voorstelling wordt gepresenteerd door Eva Scherpenisse, in samenwerking met vier dansers van de Ivoriaanse dansgroep Les Genies de Babi. Deze dansgroep bestaat uit Stephane Jean-Luc Tehe, Media Thie Bakayoko, Yves Bohui Clement Yoro en Serge Pacome. De voorstelling wordt begeleid door onze live percussionist Kienou Seydou.