fbpx

Vanaf maandag 8 november start Ab Reitz met lessen CHI-Beweeg je fit! en Wandelen op basis van het Chi-principe bij KunstenHuis Dansschool EDC in Zeist. Deze training die geschikt is voor volwassenen van alle leeftijden vindt elke maandagochtend plaats in de dansstudio in de Egeling en op donderdagochtend buiten in het Zeisterbos. Deze manier van trainen is in het bijzonder geschikt voor mensen met een (chronische) blessure of voor mensen die herstellende zijn van corona. 

CHI-Beweeg je fit! & Wandelen

Chi – Beweeg je fit! is wandelen en bewegen op basis van het Chi-principe, met aandacht voor houding, techniek en focus. De wandeltrainingen vinden plaats in het Zeisterbos, waarbij de looptechnieken worden afgewisseld met lichte, lichaamsversterkende oefeningen. De beweegtrainingen vinden plaats binnen in de zaal, hier worden oefeningen aangeboden om de balans en stabiliteit van het lichaam te versterken.

Door deze manier van wandelen en bewegen kunnen blessures voorkomen worden. Deze training is zeer geschikt voor alle leeftijden en in het bijzonder voor mensen met een (chronische) blessure of voor mensen die herstellende zijn van corona. Vanuit plezier en samenzijn gaan we aan de slag!

Waarom Chi-Beweeg je fit! & Wandelen?

  1. Een sportieve manier om je aandacht te focussen.
  2. Om de stabiliteit en balans van je lichaam te versterken.
  3. Het brengt energie in je leven!
  4. Het verrijkt je conditie: vérder en gemakkelijker lopen.
  5. Voorkomen én verlichten van rug-, knie-, heup- en andere pijnen en blessures.

Ab Reitz

Wandel- en beweeggoeroe Ab Reitz is een echte Zeistenaar met ongelofelijk veel ervaring in het begeleiden en trainen van individuen en groepen. Hij weet op laagdrempelige wijze een prettige sfeer te creëren om samen met anderen in beweging te komen. Alleen al voor Ab zou je deze trainingen eens uit moeten proberen, hij weet je als geen ander te motiveren om niet stil te zitten maar gezond en fit het leven tegemoet te treden!

Praktische informatie

Kijk voor meer informatie of aanmelden op https://kunstenhuisidea.nl/dans/chi-wandelen-bewegen/ of neem per mail contact op met dansschooledc@kunstenhuis.nl.