fbpx

Vanaf 6 maart is Kies je Kunst in Soest van start gegaan. Dankzij het aanbod van Kies je Kunst vinden steeds meer kinderen een creatieve activiteit die ze leuk vinden om te doen binnen gemeente Soest, zoals bijvoorbeeld: beeldende kunst, musical, dans, muziek, theater en nog veel meer.

In de week van 6 maart hebben alle kinderen op basisscholen in Soest het Boekje van Kies je kunst mee naar huis gekregen. In dit boekje staan meer dan 36 verschillende activiteiten vermeld. Met in de eerste week al meer dan 300 inschrijvingen, is Kies je kunst een groot succes te noemen.

Kies je kunst Soest
De behoefte blijkt enorm groot. In een korte tijd hebben zich een record aantal jeugdigen uit de gemeente Soest zich ingeschreven bij de verschillenden aanbieders. De coördinerende instelling achter dit initiatief is KunstenHuis Idea en is ook positief verrast door de grote belangstelling.

Het aanbod Kies je kunst is te vinden op de website https://www.kiesjekunst.cultuurinsoest.nl/. Op deze website kun je niet alleen het aanbod van Kies je kunst zien voor kinderen zien, maar ook het aanbod voor jongeren en volwassenen. Kies je Kunst Soest is het platform waar je alles op het gebied van cultuur voor iedereen in de gemeente Soest kunt vinden. En is een opdracht van de Gemeente Soest.