fbpx

Op donderdag 20 juni zette de twee theatersportteams van docent Guus uit Zeist & docent Iris uit De Bilt van de theaterschool van KunstenHuis Idea hun beste improvisatie skills in voor zowel rechters en publiek. Deze keer speelden de leden van de twee teams tegen elkaar met opdrachten als: speel de mooiste, leukste, spannendste of meest ontroerende scene. Rozen werden het toneel op gegooid door het publiek als blijk van waardering, de jury zorgde voor de nodige uitdagingen, de inbreng van het publiek voor de meest bizarre scènes, onder begeleiding van livemuziek van pianist Rene. Kortom het was een spectaculaire avond vol improvisatietheater in Theater Het Lichtruim in De Bilt! 

Theatersport 

 Theatersport is ontstaan in de jaren ’80 in Canada, waar theaterdocent Keith Johnstone manieren zocht om spelers met meer durf, plezier en energie op het toneel te krijgen. Al snel werd theatersport ook in de VS en West-Europa erg populair.  

Cursus Theatersport 

De theaterschool van Kunstenhuis Idea biedt sinds een aantal jaren cursussen Theatersport aan voor zowel beginners als gevorderden. Voor mensen die ook graag mee willen doen met Theatersport start er weer een cursus Theatersport in Zeist en De Bilt.  Aanmelden gaat via de website: https://kunstenhuisidea.nl/theater/volwassenen/theatersport.