fbpx

YES WE GAAN WEER BEGINNEN!

We gaan weer beginnen en hebben er enorm veel zin in! 

Alle lessen starten in de week van 29 augustus, de eerste 2 lesweken is er altijd extra begeleiding aanwezig om vragen te beantwoorden en nieuwe leerlingen wegwijs maken in de gebouwen. 

Heb je je nog niet aangemeld en wil je graag meedoen? Bekijk dan vast de mogelijkheden op ons cursusaanbod of onze theaterpagina en schrijf je direct in voor een proefles!  

We hebben dit jaar naast het reguliere aanbod voor kleuters, kinderen en tieners vanaf 12 jaar, ook cursussen voor volwassenen en diverse interessante workshops.

OPEN DAG IN SOEST!

KunstenHuis Idea viert op vrijdag 26 augustus van 15.00 – 20.00 uur een feestelijke Open Dag in Soest. Kom dansen, circus spelen, theater maken, schilderen, creëren en beleven! KunstenHuis Idea bruist van de inspiratie. Tijdens de Open Dag in Soest kun je meedoen, sfeer proeven en uitproberen. Ontdek welke cursus jij dit seizoen graag wil doen, ga in gesprek met de docenten over het inschrijven, of over je keuze, kom proeven van onze taallessen of van het aanbod van de bibliotheek of onze podia. Er is voor iedereen wat te beleven, te zien en te doen. Kom dus gezellig langs en laat je verrassen!

KunstenHuis Idea Soest

Willaertstraat 49

3766 CP Soest

DOE MEE!
Iedereen is welkom voor een vrijblijvende proefles! Ken jij nog broertjes, zusjes, vriendjes, klasgenootjes of buren, misschien wel je ouders, die graag bij ons theater komen spelen? Geef het aan ze door!
Er is momenteel nog plek in diverse groepen in Zeist, De Bilt en Soest.

VAKANTIES & ZIEKMELDEN

We houden in principe de schoolvakanties en feestdagen aan, maar er zijn vaak extra vakantieweken ingepland vanwege het aantal lessen binnen het cursusseizoen. Dat komt erop neer dat elke klas een specifiek rooster heeft i.v.m. alle verschillende voorstellingsdagen en een seizoen van 35 lessen per groep. Bekijk de roosters straks heel goed per groep om verwarring te voorkomen.

Afmeldingen: Mocht uw kind niet mee kunnen doen aan de les kunt u dit doorgeven via de website bij ‘Afmelding les‘.


Kijk voor meer informatie & aanmelden