fbpx

Het Zangtheater van KunstenHuis Idea speelt 19 en 20 april haar voorstelling ‘Een gewone dag – Een dag uit het leven van een vaste bargast’.

Een gewone kroeg in een gewone plaats in Nederland. De vaste bargasten geven de kroeg kleur en vullen haar met gezang. Niets aan de hand zou je zeggen. Totdat er een bruidegom wordt vermist. We zien de reacties van de gasten. En van de bruid als zij erachter komt dat haar aanstaande een rokkenjager is. Beleef de muzikale avonturen mee van deze doodgewone paradijsvogels op deze alles behalve gewone dag.

Zangtheater
Het Zangtheater is een cursusproject van de Muziekschool van KunstenHuis Idea en bestaat uit een groep enthousiaste zangers en zangeressen onder leiding van zangdocent Lieke Geraats.
Elk jaar wordt een nieuwe verbindende verhaallijn geschreven, zodat het publiek kan genieten van een voorstelling waarin alle scènes en muziekstukken elkaar logisch opvolgen. Het resultaat mag er elke keer zijn: een grootse uitvoering met een lach en een traan maar vooral met passie!

Ticket | 19 april 2024

Tijd: 20:00 – 22:00 uur, met pauze
Kosten:
Regulier € 12,50
Tot 12 jaar € 7,50

Ticket | 20 april 2024

Tijd: 14.00 – 16:00 uur, met pauze
Kosten:
Regulier € 12,50
Tot 12 jaar € 7,50

Meer over het Zangtheater