fbpx

Per komend cursusseizoen neemt KunstenHuis Idea het stokje over van BO!NK theaterschool. Teamleider Theater Leander Jansen-Zimmerman zegt hierover: ‘We zien met hoe veel kennis, kunde en liefde Claudia en Margo in 15 jaar de theaterschool hebben opgebouwd. De betrokkenheid van de cursisten merken we nu al: mensen staan te popelen zich in te schrijven en weten ons gelukkig al te vinden. We zijn dolblij dat we in De Kromme Haan met zulke enthousiaste cursisten aan de slag mogen!’

Theaterschool
De Theaterschool van KunstenHuis Idea verzorgt met een team van zo’n 15 docenten lessen in theater, musical, theatersport en circus in Zeist, De Bilt en Soest voor iedereen vanaf vier jaar. In al onze lessen staat centraal dat cursisten zich samen kunnen ontwikkelen op een plezierige manier, in een veilige werksfeer. Komend cursusseizoen nemen we het lesaanbod van BO!NK theaterschool over. We starten op 21, 22 en 23 augustus met Zonnebrandstof, alle overige lessen gaan vanaf 2 september van start. Er verandert voor de cursist in Bunnik dus niet zo veel. Inschrijven kan via kunstenhuisidea.nl/theater/theater-bunnik.

KunstenHuis Idea
“Voor KunstenHuis Idea is het een bijzonder moment, naast onze bibliotheekfunctie en activiteiten in het onderwijs, gaan we nu ook investeren in cultuureducatie in de vrije tijd in Bunnik. Dat biedt aan alle kanten voordelen en is van grote meerwaarde voor een gemeente als Bunnik.” aldus Ruut te Veldhuis manager van het Kunstencentrum van KunstenHuis Idea. KunstenHuis Idea is dé plek voor kunst en cultuur in de gemeenten De Bilt, Zeist, Soest en Bunnik. Een bruisend cultuurcentrum met zes bibliotheekvestigingen, een professioneel cursusaanbod theater, beeldende kunst, dans, muziek en VolksUniversiteit, met twee professionele theaters, een poppodium, projecten in het onderwijs en maatschappelijke projecten. Er werken door het jaar heen meer dan 350 medewerkers en ruim 200 vrijwilligers aan de uitvoering van onze missie: kwalitatief hoogwaardige kunst- en cultuur op een laagdrempelige manier toegankelijk maken voor iedereen in onze regio.