fbpx

Op vrijdag 18 februari is het startsein gegeven voor de nieuwe ronde Sjors Sportief & Sjors Creatief in Zeist. Met een uitgebreid aanbod biedt de gemeente Zeist alle leerlingen op de basisscholen een unieke kans om kennis te maken met één van de vele mogelijkheden op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente. De coördinerende instellingen achter dit initiatief Sportief Zeist en KunstenHuis Idea zijn dan ook positief verrast door de grote belangstelling.

In de gemeente Zeist zijn veel leuke sportieve en creatieve dingen te doen. Sjors Sportief & Sjors Creatief biedt de mogelijkheid om alle jongeren op basisschoolniveau op laagdrempelige wijze kennis te maken met bijvoorbeeld: dansen, hockey, voetbal, judo, knutselen, musical, bakken, schaken etc. “We zijn erg blij dat we weer van start kunnen en lekker actief met elkaar aan de slag kunnen gaan. Meedoen aan sport en kunst & cultuur is erg belangrijk, helemaal in deze tijd”.

Doe ook mee!

In de afgelopen weken is op alle scholen in Zeist het bekende Sjors Sportief boekje uitgedeeld met het sportieve en creatieve aanbod in Zeist. Maak samen een keuze uit het aanbod van dit Sjors Sportief boekje en meld je kind aan via en de website sportplezierbeginthier.nl of via de speciale Sjors Sportief App. Het leuke is je mag je voor zoveel activiteiten aanmelden als jij wilt en de meeste activiteiten zijn gratis. De meeste activiteiten starten na de meivakantie en aanmelden kan nog steeds.

Samenwerking

Initiatiefnemer Sportief Zeist is de drijvende kracht achter sportieve kant van Sjors Sportief en KunstenHuis De Bilt Zeist verzorgt de creatieve kant Sjors Creatief.