fbpx

Het Zangtheater presenteert: ‘De hoge C…’

Op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 april a.s. speelt Het Zangtheater van KunstenHuis Idea haar voorstelling ‘De hoge C…’ in de theaterzaal van De Klinker, Markt 3 in Zeist.

De hoge C
Na twee jaar niet te hebben kunnen optreden is het eindelijk weer zover. Op 7, 8 en 9 april duikt Het Zangtheater van KunstenHuis Idea duikt de C in! Corona, Cultuur, Creatie, Chaos, Centrumvisie, Communicatie. Van alles komt er langs. Zelfs een boze zee en cosmetische ingrepen. Maar centraal staat: Zingen is fijn!

Het Zangtheater
Het Zangtheater is een cursusproject van de muziekafdeling van KunstenHuis Idea en bestaat uit een groep enthousiaste zangers en zangeressen onder leiding van zangdocent Annelies van Gerven. Al 29 jaar worden er elk jaar zo’n 30 nieuwe zangstukken ingestudeerd: koorwerken, duetten, solo’s… van alles wat. Zowel klassiek (opera, operette) als modern (musical, pop, kleinkunst). Rond deze stukken wordt door Marjan van Gerven een verhaal geschreven en zo ontstaat een muziektheatervoorstelling vol afwisseling en humor, terwijl ook de serieuzere onderwerpen niet worden geschuwd.

Afscheid
Met deze 29e voorstelling nemen de gezusters Van Gerven afscheid van het Zangtheater. Zij dragen het stokje over aan een enthousiaste nieuwe dirigent. Hierover wordt binnenkort meer bekend. Het Zangtheater blijft dus als vanouds doorgaan.

Datum:          donderdag 7 en vrijdag 8 april om 20:00 uur en zaterdag 9 april om 14:00 uur
Locatie:         De Klinker, Markt 3, Zeist
Entree:           €14 voor volwassenen
€ 7 voor kinderen t/m 12 jaar

Aanmelden: kunstenhuis.nl/agenda