fbpx

Soest – De Van Weedestraat en Steenhoffstraat worden op zaterdag 16 september 2023 van 12 tot 17 uur omgetoverd tot een bruisende podiumroute tijdens de Podiade Soest.
Het evenement brengt muziekscholen, dansscholen, orkesten, bandjes, theater en artiesten uit de gemeente Soest samen om het publiek te vermaken met muziek, dans en theater
.

De bezoekers kunnen verder genieten van verrassende optredens op straat, bij de horeca en misschien zelfs in winkels. Volwassenen en kinderen krijgen zin om mee te doen met jamsessies, een zangcafé, orkest- of dansworkshops en andere activiteiten die worden aangeboden.

De Podiade Soest biedt ook een leuke puzzelroute, waarbij bezoekers alle deelnemende cultuuraanbieders ontmoeten en kans maken op een mooie prijs. De puzzelstukjes zijn te vinden in winkels, restaurants, op de podiumlocaties en op “vossen”.

De Podiade Soest vindt plaats op zaterdag 16 september 2023 van 12.00 – 17.00 uur en loopt door de Van Weedestraat, een gedeelte van de Steenhoffstraat t/m nr. 46, Kerkplein en Spoorstraat.
Voor de Podiade Soest is een werkgroep bestaande uit diverse vertegenwoordigers van het culturele veld, samengesteld. Namens de werkgroep nodigt Anita Vreugdenhil, cultuurconsulent Soest en Soesterberg, iedereen uit om aan dit bijzondere evenement deel te nemen.

Workshops KunstenHuis Idea Theaterschool Circusspel en Dansschool EDC

Onze Theaterschool en Dansschool zijn ook aanwezig tijdens de Podiade.

Als je wilt leren jongleren, fietsen op een eenwieler, slingeren in de trapeze en werken met de diabolo zijn welkom bij Circusspel. Onder intensieve begeleiding van de circusdocent raak je vertrouwd met hoogte, diepte, evenwicht, slingeren en klimmen.
Dansschool EDC van KunstenHuis Idea biedt jou nu nóg meer dansplezier in onze professionele dansstudio in Soest! Er is keuze uit diverse dansstijlen in de leeftijd vanaf 2 jaar t/m 60+. Je kan starten in bijvoorbeeld de lessen DansMix, Waacking/Funk en Urban of meedansen in de selectiegroep. Ook zijn er diverse (dans)conditie-, jazz- en yoga lessen voor volwassenen. Er is een fijne sfeer in de lessen van onze enthousiaste, dansgediplomeerde docenten. dansschooledc@kunstenhuisidea.nl |030-6958393

Kijk voor het volledige programma van de Podiade op Programma – Podiade Soest.