fbpx

Kans om te schitteren op het podium van De Peppel
Zondagmiddag 30 juni staat Poppodium De Peppel volledig in het teken van de fijnste sunday songs. Voor iedereen die ervan droomt om op het podium te staan is dit de kans! Deze middag kan iedereen liedjes laten horen aan het Peppelpubliek. De host van de middag is niemand minder dan singer-songwriter Eric Kerns. 

Talent in de schijnwerpers
Poppodium De Peppel nodigt artiesten uit die semi-akoestische muziek spelen, covers uitvoeren, spoken word voordragen, rappen of singer-songwriters zijn. Iedereen is welkom om talent zien en word gehoord! Tijdens deze middag worden er promotiebeelden gemaakt, een unieke gelegenheid om nog beter zichtbaar te worden. Neem gerust vrienden en familie mee, zodat de sfeer nog dynamischer wordt. 

Meedoen?
Bereid een of meer liedje(s), voordracht of performance voor (maximaal 5-10 minuten) die zelf gezongen en gespeeld kunnen worden. Dit is de kans om op te treden op een prachtig podium met professionele backline en apparatuur.

Kijken
Wie de talenten wil zien is van harte welkom. Het wordt een middag met verrassend veel moois dat er vanaf het podium te horen is. De entree is gratis, aanmelden via de gratis ticketlink op de site peppel-zeist.nl is voldoende. 

Voor deelnemers:
Stuur een e-mail naar lroos@kunstenhuisidea.nl of bel naar 06-28826021. 

Datum: Zondag 30 juni 2024
Deur open: 14:30
Aanvang: 15:00
Locatie: Poppodium De Peppel, Montaubanstraat 106, Zeist
Toegang: Gratis
www.peppel-zeist.nl