fbpx

In juni speelde productieklas van  Theaterschool Masquerade van KunstenHuis Idea de voorstelling ‘Olaf de Almachtige’ in Theater de Egeling in Zeist.

De jongeren van productieklas zijn onder regie van Rosalie Welten aan de slag gegaan met de voorstelling ‘Olaf de almachtige’. ‘Olaf de almachtige’ is een vrije bewerking van de bekende film ‘Bruce almighty’ met Jim Carey en Morgan Freeman.

Wat doe je als je plotseling over duizelingwekkende krachten beschikt? Wanneer beperkingen niet meer bestaan, en het leven letterlijk grenzeloos is? Voor veel mensen zal dit de ultieme droom zijn, maar is het inderdaad net zo verlokkelijk als het lijkt? Of zit er wellicht toch een addertje onder het gras? Het resultaat mocht er wezen en het publiek heeft zichtbaar genoten.

Ook meedoen?

Wie net als deze jongeren wil leren toneelspelen en wil stralen op het podium, kan zich inschrijven bij KunstenHuis Idea Theaterschool Masquerade voor de theaterlessen vanaf eind augustus. Er staan ook lessen voor volwassenen in het nieuwe aanbod. Aanmelden gaat via de website: http://www.kunstenhuisidea.nl/theater/.