fbpx

Vorige maand speelde jongeren van verschillenden productieklassen van de Theaterschool  van KunstenHuis Idea in Zeist en De Bilt de voorstelling ‘Binnenstebuiten’ in Theater Figi in Zeist.

De jongeren van de productieklassen zijn met hun theaterdocenten aan de slag gegaan met de voorstelling ‘Binnenstebuiten’, gebaseerd op de film ‘Inside out’, waarin de tegendraadse puber Riley in conflict komt met zowel haar omgeving als met de vele stemmen die zich binnen in haar roeren. Kan Riley zich staande houden in een wereld die aan alle kanten aan haar trekt? Hoe blijf je jezelf? En wat is dat eigenlijk: ‘jezelf zijn?’

‘Binnenstebuiten’ is een ontroerende, heftige en soms pijnlijke voorstelling over een puber in een verwarrende, complexe wereld. Met een wel heel mooi verrassend einde. De leerlingen wisten het publiek te boeien met hun kleurrijke spel op een prachtig minimalistisch decor.

Ook meespelen?

Wie net als deze jongeren wil leren toneelspelen en wil stralen op het podium, kan zich inschrijven bij KunstenHuis Idea Theaterschool  voor de theaterlessen vanaf eind augustus. Er staan ook lessen voor volwassenen in het nieuwe aanbod.
Aanmelden gaat via de website: http://www.kunstenhuisidea.nl/theater/.