fbpx

De Club is in de week van 23 oktober van start gegaan met meer dan 300 aanmeldingen en de aanmeldingen blijven binnen stromen! Kinderen genieten zichtbaar, spelen spellen met de sportcoach in de stromende regen of zitten in de “emotiebus” bij theater, eten samen een appeltje in de pauze of laten hun vliegtuigjes vliegen bij Hicham.

Er is, wegens het grote aantal aanmeldingen meer creatief aanbod. Naast Anita (muziek) en Meike (theater), hebben we nu ook Afrikaanse dans door Ikamba Blyer en maakt Hicham weer op zijn eigen wijze de leukste dingen met de kinderen. MensDe Bilt verzorgt natuurlijk het sport- en spelaanbod. Het thema voor dit blok tot Kerst is Samen Spelen.

Wat is De Club?

De Club is voor alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 in gemeente De Bilt.

Twee keer per week kun je bij de Club gratis meesporten of meedoen aan cultuur (zoals muziek, theater, dans of iets maken). Je mag op de dag zelf kiezen waar je zin in hebt. De activiteiten zijn van 14.00 uur tot 15.30 uur. De coördinator van de Club staat dan om 14.00 uur op het plein om je welkom te heten. Tijdens de activiteiten blijf je meedoen tot 15.30 uur. Tussentijds weggaan of later alsnog meedoen, kan niet. Kom je van een andere school en ben je daarom wat later? Geen probleem, zeg het de eerste keer tegen je coördinator.

Wil je meedoen? Laat dan je ouders het inschrijfformulier invullen die je krijgt van je juf of meester, en lever deze dan daarna weer bij ze in.

Op maandag en vrijdag: Club De Bilt
direct uit school tot 15.30 uur in basisschool De Regenboog.

Op dinsdag en donderdag: Club Bilthoven
direct uit school tot 15.30 uur in basisschool Wereldwijs.

Op maandag en woensdag: Club Maartensdijk
direct uit school tot 15.30 uur in basisschool De Kievit.

Hopelijk zien we je snel!

Groetjes van de Club!

De Club is een initiatief van MENS De Bilt en KunstenHuis Idea.