fbpx

Het weekend van 6 & 7 april was het eerste weekend van twee dansweekenden, waarbij de ruim 1600 leerlingen van Dansschool EDC in 16 verschillende shows, verdeeld over 2 weekenden tijdens unieke voorstellingen, boeken dansend tot leven brengen in de voorstelling BOOK IT! in Theater Figi in Zeist. Komend weekend staan ze met nogmaals op het podium te schitteren. Dansers van bijna alle lesgroepen uit Driebergen, De Bilt, Soest en Zeist in de leeftijd van 2 jaar t/m 80 jaar presenteren zich in de welverdiende spotlights!

Groot boekenfeest

“De groepen zijn geïnspireerd door hun favoriete boek aan de slag gegaan. Dansers van alle niveaus, leeftijden en dansstijlen van de studio’s uit Zeist, De Bilt en Driebergen kwamen zo aan bod. De verschillende unieke choreografieën van de groepen Modern, Jazz, Urban, Klassiek Ballet, Spitzen, Tap, Peuterdans, Kinderdans, DansMix, Capoeira en Showballet lieten hun inspiratie zien vanuit het thema boeken en het kloppende hart voor dans.”

“Het publiek heeft zichtbaar genoten en zich laten meevoeren! De eerste reacties waren mooi om in ontvangst te nemen: “Wat een geweldige voorstelling!”, “Heel mooi gedaan, ik heb genoten”, “Super leuk, en ook leuk voor de dansers zelf. In het theater laten zien waar je voor heb geoefend. Wij hebben genoten van onze dochter, maar ook zeker van de andere dansers/dansgroepen. Lekker doorgaan zo. TOP!!!”, “De dans, de belichting was geweldig”

“Mooie voorstelling. Veel aandacht voor de aankleding, genoten!!”, “Fantastisch!”, “Super goed heel gevarieerd en goed verhaal voor herhaling vatbaar”, “Prachtige voorstelling!”, “Mooi voorstelling. Heel professioneel.”

Wil jij de dansers van dansschool EDC ook zien schitteren? Koop dan nu je kaartje voor 13 of 14 april via Theater Figi via https://www.figi.nl/theater/agenda/dansschool-edc-book-it.

Wie net als deze dansers wil leren dansen en stralen op het podium, kan zich inschrijven bij KunstenHuis Idea Dansschool EDC voor de danslessen. Proeflessen zijn vanaf nu weer te volgen! Aanmelden gaat via de website: http://www.kunstenhuisidea.n/dans.