fbpx

Groot succes voor Cirque du Danse

We kijken met trots terug op de dansshow ‘Cirque du Danse’. In deze dansshow hebben verschillende selectiedansers het beste uit zichzelf gehaald. 

Deze veelzijdige dansshow komt voort uit de inspiratie van Penney de Jager, in samenwerking met dansers van onze dansschool, talentvolle choreograaf en dansdocent en danser Hazel Ofner. Verschillende dansstijlen passeerden in rap temp de revue, dit afgewisseld met special acts, zoals gastoptredens van oud leerling van KunstenHuis Idea en zanger Gerben Timmermans samen met diverse andere artiesten.

Penney de Jager: “Mega trots op de dansers van EDC! Wat hebben ze goed gedanst! Wat heeft iedereen z’n best gedaan. Het hele team: een topprestatie neergezet!” 

Inspiratie 

Deze show komt voort uit de inspiratie van Penney de Jager, zelf ervaren choreograaf en danser. Zij vertelt over Cirque de Danse: “Ik ben mega trots op de dansers van Dansschool EDC, wat hebben ze goed gedanst, het was boven verwachting, wat heeft iedereen z’n best gedaan. Het hele team heeft een top prestatie neergezet.” 

“Ik vind het geweldig om te zien hoe de dansers met deze show hun talent maximaal tot bloei kunnen laten komen! Dat ik mijn visie en passie mag doorgeven is mijn grootste missie. Het is een gouden kans én grote stimulans, gecreëerd door Dansschool EDC voor deze dansers, om professioneel te leren omgaan met dans op het podium in expressie en presentatie voor publiek. Ook het samenwerken met elkaar als groep, de haastverkledingen backstage, dit alles hoort erbij om door te kunnen groeien naar het professionele werkveld! De dansers worden getraind om hun beste en mooiste zelf te zijn in deze wervelende show.”   

En het publiek gaf beide uitverkochte voorstellingen een staande ovatie. 

Foto’s: HowManyClicks