fbpx

Het aanbod Sjors Sportief en Sjors Creatief in De Bilt is weer vernieuwd op actiefindebilt.nl! Dit is het moment om tijdens de herfstvakantie rustig te kijken naar alle leuke sportieve of creatieve activiteiten die je kan doen in Gemeente De Bilt.

Sjors Sportief en Sjors Creatief is inmiddels een begrip in De Bilt. Dankzij het aanbod van Sjors Sportief en Sjors Creatief vinden steeds meer kinderen een activiteit die ze leuk vinden om te doen, zoals bijvoorbeeld: voetbal, hockey, badminton, freerunning, judo, scouting en dansen, beeldende kunst, Robokids, toneelspelen, (samen) zingen of muziek maken en nog veel meer.

Actief in De Bilt

Het aanbod Sjors Sportief en Sjors Creatief is te vinden op de website actiefindebilt.nl. Op deze website kun je niet alleen het aanbod van Sjors Sportief en Sjors Creatief zien voor jongeren, er is ook aanbod voor alle leeftijden en je ook direct doorklikken naar je favoriete club. Actief in De Bilt is het platform waar je alles op het gebied van sport en cultuur voor iedereen in de gemeente De Bilt kunt vinden.