fbpx

Onlangs is dwarsfluit- en zangdocente Louise Janssen door de Muziekschool van KunstenHuis Idea in het zonnetje gezet. Het is namelijk veertig jaar geleden dat ze in dienst kwam bij de Biltse Muziekschool, dat tegenwoordig onderdeel is van KunstenHuis Idea.

Enthousiasme
Sindsdien heeft Louise heel wat cursisten langs zien komen en enthousiast gemaakt om muziek te maken. En dit doet ze nog steeds met heel veel plezier in Het Lichtruim in Bilthoven en De Klinker in Zeist. Ook is Louise dirigente van Dagkoor Canta Luce.

Zoveel mooie momenten
Louise: “Het is altijd fijn geweest om zowel zang- als fluitlessen te geven. Muziek geeft zoveel levensvreugde. Het is heerlijk om leerlingen, zowel kinderen als volwassenen, te helpen dit te ontdekken. Veertig jaar lesgeven saai? Absoluut niet. Er zijn altijd zoveel mooie momenten: talloze leerlingenuitvoeringen, optredens met zangcollega Wynanda Zeevaarder bij docentenconcerten, musicals met zangleerlingen, het jubileumfeest van de Biltse Muziekschool, allerlei mooie schoolprojecten, Dagkoor Canta Luce in Bilthoven en het fluitensemble voor volwassenen in Zeist. Leerlingen kunnen je ontroeren en je laten lachen en de hele dag heb je muziek om je heen.”

Felicitaties
KunstenHuis Idea feliciteert Louise Janssen van harte met haar 40-jarig jubileum en wenst haar nog veel plezier met lesgeven de komende jaren.

Aanmelden voor proeflessen zang en fluit, het fluitensemble en Dagkoor Canta Luce kan via kunstenhuisidea.nl/muziek.