fbpx

zangtheater wanneer gaan we weer naar huisZangtheater: wanneer gaan we weer naar huis?

Het Zangtheater over de grens

Ken je dat gevoel? Het is tijd voor die langverwachte vakantie. Op avontuur in binnen- of buitenland en eindelijk ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Maar vroeg of laat bekruipt je een gevoel van heimwee, het missen van zelfs de meest vanzelfsprekende dingen. Want thuis is waar je jas hangt, waar je droomt van ergens anders, zoals Theo Nijland zo mooi verwoordde. Wanneer gaan we weer naar huis? Ook het Zangtheater heeft zich dat tijdens de afgelopen maanden wel eens afgevraagd. Na 29 jaar onder de bezielende leiding van de zussen Van Gerven te hebben genavigeerd, werden nieuwe wegen ingeslagen, met nieuwe gezichten en nieuwe uitdagingen. Over grenzen van wat bekend en vertrouwd was. Nu willen we vooral heel graag blijven. Wees welkom bij onze theatrale reis door de muziek!

Voorstellingen:

Tickets: volwassenen €10 | kinderen t/m 12 jaar €5

 

 

Het Zangtheater:

Iedere donderdagavond meldt zich een twintigtal enthousiaste zangers (m/v) om met veel plezier meerstemmig samen te zingen. Ze twijfelen zelf wel eens… zijn we nu zingende acteurs of spelende zangers? De waarheid hiervan is voor hen niet van belang, wel het plezier in het samenkomen en genieten. Het zangtheater bestaat komend jaar 30 jaar en werkt elk seizoen naar een leuke, spannende eigen voorstelling in het voorjaar.

In de zomer heeft de jonge talentvolle Lieke Geraats de muzikale leiding op zich genomen en zij meldt vol trots dat er ook weer plek is voor nieuwe leden. De repetities worden begeleid door Eva van Reenen op piano en binnenkort zal een regisseur komen om te werken aan spelideeën. Vind je zingen leuk en wil jij graag met het Zangtheater het toneel op? Mail dan naar muziek@kunstenhuisidea.nl of klik hier en kom een keer noten en sfeer proeven op donderdagavond in de Klinker.

Je kan het Zangtheater ook volgen op Instagram en Facebook!