fbpx

De theaters mogen hun deuren weer openen en de artiesten kunnen weer spelen! Theater Idea, Theater Het Lichtruim en Poppodium De Peppel kijken er naar uit om het publiek weer te verwelkomen en podiumplezier te laten beleven. Elk podium van KunstenHuis Idea heeft zijn eigen karakter en zo kan het publiek genieten van cabaret, toneel, literatuurlezingen, filmavonden, klassieke muziek, pop en rock. De medewerkers staan klaar om de bezoekers te ontvangen en te begeleiden bij de nieuwe coronamaatregelen, zodat het voor elke bezoeker een gezonde en fijne middag of avond is.

In Theater Idea in Soest staat Victor Luiz van Es op 28 januari met luchtige humor op het podium. De Zeister Dorine Wiersma heeft haar plek onder de cabaretzon definitief ingenomen en komt met een briljante muzikale voorstelling getiteld “Vlieg op”. Ze laat op 5 februari ook haar nieuwste lied “Binnenhof” horen. En er volgt nog veel meer: klassieke piano van Jeroen van Veen, psycholoog Bram Bakker en barman Arjen Kleton. Loes Luca speelt op 23 februari haar voorstelling “Uit het Hoofd”.

Poppodium De Peppel kan ook niet wachten om het publiek weer te laten genieten. Flairck treedt op 19 februari op in de Oosterkerk in Zeist, op 12 maart zorgt Julian Sas in Poppodium De Peppel voor een avond bluesmuziek. De tributeband 2000 Motels speelt op 18 maart de muziek van Frank Zappa, vanaf de vroege Mothers of Invention tot eind jaren 80. Op 26 maart betreedt de Zweedse bassist en singer-songwriter Kristoffer Gildenlöw het podium, hij is vooral bekend als bassist van de legendarische band Pain Of Salvation.

Op 6 februari speelt Ketevan Sharumashvili een prachtig pianoconcert in Theater Het Lichtruim. Ketevan is een van de meest vooraanstaande Georgische pianisten van haar generatie. Zij speelt werken van o.a. Bach, Strauss, Galuppi en Rachmaninov. De filmvertoningen van SKC De Bilt gaan weer van start, met op 16 februari de film Tel-Aviv on fire. Ook kunnen bezoekers van Theater Het Lichtruim de komende tijd genieten van onder meer actrice Julika Marijn, zanger Jan Rot, pianist Ed Spanjaard & sopraan Aylin Sezer en actrice Elsje de Wijn met Elsje en de Bluesmannen.

Kaarten zijn te koop via www.kunstenhuisidea.nl. KunstenHuis en Idea bundelen hun creatieve kracht en gaan per 1 januari 2022 verder onder de naam KunstenHuis Idea. Theater Idea in Soest, Theater Het Lichtruim in Bilthoven en Poppodium De Peppel in Zeist brengen samen volop variatie in cultuur op de podia.