fbpx
Muziekschool

Terugblik Workshopdag Popschool en Voice WorX Academy

By 1 december 2022 No Comments

Workshopdag Popschool

Zaterdag 26 november vond weer een Popschool Workshopdag plaats! Jamsessieleider Wiard Pennings (De Peppel) trapte de dag af met twee toffe jamsessies waarbij de cursisten aangenaam verrast werden: “het was zo tof dat er iets goeds ontstond wat we helemaal niet hadden ingestudeerd!” Dat smaakte naar meer, en iedereen is welkom op de jamsessies, iedere eerste vrijdagavond van de maand in Poppodium De Peppel!

Special guest artiest Lola Cédes gaf aansluitend een songwriting workshop, waar een mooi vervolg aan werd gegeven met Voice Worx Academy.

En natuurlijk gingen we lekker repeteren met onze bandjes en tussendoor werd er ook heerlijk een potje pool gespeeld! Het was een succesvolle, mooie dag!

 

Workshopdag Voice WorX Academy

‘Voice Booster’ en ‘Voice Work Out’ dag, bij Voice WorX Academy ❤️🎤. De workshopdag maakt deel uit van de Voice WorX Academy zangcursus, waarbij de Vocal Toolkit wordt ingezet om alle stemmen te optimaliseren. Een grote, gezellige en gemotiveerde groep vocalisten hebben weer veel geleerd op deze workshopdag!