fbpx

Ariadne Chabanyuk is kunstenaar en illustrator, afgestudeerd aan het Kiev Institute of Decorative and Applied Arts and Design, en zeer gepassioneerd: “ Ik heb een passie om vriendelijke en heldere illustraties te tekenen, vooral voor kinderen. Ik wil meewerken aan het creëren van interessante educatieve projecten voor kinderen. Illustraties zullen kinderen helpen informatie visueel waar te nemen, de aandacht te trekken en de verbeelding te ontwikkelen.”

Ze tekent figuren en illustratie voor boeken en games, portretten, landschappen, bloemen en meer. Ze werkt met (kleur)potlood, pastel, olieverf en virtueel in programma’s Illustrator, Krita enPhotoshop.

Adriadna is een Oekraïense vluchteling uit Kiev en in maart 2022 is zij in Nederland aangekomen en woont momenteel in Zeist.In oktober 2022 was ze speciale gast van de Kunstroute Zeist, waar een werk van haar te zien was. Op basis daarvan is zij in contact gekomen met Kunstenhuis Idea en samen is nu een expositie van haar werk georganiseerd, die te zien is in de bibliotheek Zeist.

De expositie wordt geopend op 26 januari 2023 om 15.30 uur.

De expositie is te bezichtigen in Bibliotheek Zeist van 26 januari tot en met 16 februari 2023.