fbpx

Esmée is onze nieuwe dansdocent KinderDans en DansMix in Soest en is een docent in hart en nieren. Zij gaf vroeger als kind al dansles aan haar knuffels!Uitvoerend dansen vindt zij ook leuk, maar het dansdocentschap heeft haar grootste liefde. Zij geniet van de ontwikkeling van de kinderen, hoe zij hun passie ontdekken en wat zij allemaal met het lichaam kunnen doen!

Het is voor Esmée een groot cadeau, om aan het proces mee te mogen werken van dansers die ‘verlegen binnenkomen in de dansstudio’ en doorgroeien tot een zelfverzekerde (jong) danser op het podium.

In haar lessen werkt ze met veel vrije bewegingen en creativiteit, waarbij uiteraard de technische kant van het dansen ook aan bod komt. In haar lessen komen diverse thema’s tot leven: de seizoenen, feestdagen, dieren… Alle thema’s die passen bij de belevingswereld van de kinderen geeft zij letterlijk en figuurlijk handen en voeten! Ritmes uitproberen, de ruimte verkennen, samenwerkingsoefeningen en alles op verschillende soorten muziek, van orkestmuziek tot meezing-liedjes. Esmée is een bevlogen dansdocent die graag de creativiteit van een kind prikkelt! We zijn blij dat ze in ons team de lessen in Soest op vrijdag verzorgt.

Meer over de lessen van Esmée in Soest vind je op kunstenhuisidea.nl/dans/danslessen-soest/.