fbpx

Amateur Podiumverenigingen Zeist (FAP) en KunstenHuis Idea organiseren de komende weken het project Meezing Passion en nodigen alle Zeistenaren uit deel te nemen. Vanaf 14 maart zijn er diverse repetitiedagen met twee afsluitende optredens in het centrum op donderdag 28 maart.

De Meezing Passion maakt deel uit van de randprogrammering voor KRO-NCRV’s The Passion dat dit jaar plaatsvindt in Zeist op donderdag 28 maart. Het laagdrempelig projectkoor is open voor iedereen die wil deelnemen en biedt een unieke kans om het bijzondere landelijke evenement intenser te beleven, mensen te leren kennen en te ervaren hoe mooi het is om samen te zingen.

Deelnemers zullen onder leiding van zangdocent Annelies van Gerven en pianist Eva van Reenen meerdere nummers instuderen die aansluiten bij The Passion. Voor aanvang van KRO-NCRV’s The Passion treedt het projectkoor twee keer op in het centrum van Zeist.

Zang/-Koorervaring en het kunnen lezen van noten is niet nodig: iedereen is van harte welkom zich aan te melden voor de Meezing Passion. Deelname kost € 10,- en deelnemers worden gevraagd om thuis de muziek in te studeren en minstens twee van de vier repetitiedagen bij te wonen.  De Meezing Passion is een lokaal voorprogramma en maakt geen onderdeel uit van de tv registratie.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op kunstenhuisidea.nl/meezingpassion