KunstenHuis Idea | VolksUniversiteit

Talen

Je hebt vast wel een taal in gedachten die je wilt kunnen spreken. Omdat je vaak op vakantie gaat naar een bepaald land, of omdat je een taal mooi vindt. Het is leuk om een taal te leren, of om je kennis van een taal die je al kent verder te verbeteren. Naast de taal zelf, leer je ook meer van de cultuur van een land kennen.

In de taalcursussen van de VolksUniversiteit krijg je klassikaal les in het lezen, schrijven, spreken en luisteren van een vreemde taal. Samen met anderen word je door een goede docent begeleid om een taal onder de knie te krijgen.   

We bieden diverse taalcursussen op verschillende niveaus en vinden het belangrijk dat iedereen op een gepast niveau les krijgt. Het eerste leerjaar is voor beginners. Wil je een vervolgcursus volgen? Voor niveaubepaling adviseren we je om contact op te nemen met de cursusadministratie. 

Dit seizoen kun je kiezen uit de talen Arabisch, Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans.

De cursusprijzen zijn exclusief studieboeken en overig lesmateriaal. Bestel de benodigde studieboeken niet voordat je zeker weet dat de cursus doorgaat. Een week voor aanvang van de cursus ontvang je van ons bericht hierover. De boeken zijn te bestellen via Intertaal, Bol.com en/of de boekhandel. De door ons vermelde prijzen zijn richtprijzen en exclusief verzendkosten. 

Engels

Italiaans

Frans

Nederlands

Arabisch

Spaans

Duits

Leesgroepen & Schrijfcursussen

Leuke cursus gevonden?

Schrijf je direct in!

Heb je een cursus gevonden die bij je past? Schrijf je dan direct in. Onze docenten en medewerkers zetten graag hun passie, kennis en ervaring voor je in.
Inschrijven kan direct op onze site of via het papieren inschrijfformulier.

Direct inschrijven

Compleet aanbod

Bekijk het complete aanbod van de VolksUniversiteit.

Praktische informatie

Taalcursussen, vakanties en de algemene voorwaarden van de VolksUniversiteit.