fbpx
Vacatures

Vacature Vrijwilliger Repair Café Bunnik

By 19 augustus 2022 mei 8th, 2023 No Comments

Voor het nieuw te openen Repair Café in Bunnik zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Wat is een Repair Café?
Een Repair Café promoot repareren en is bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. Tijdens maandelijkse repareerbijeenkomsten kunnen inwoners met hun kapotte spullen (zoals koffiezetapparaten, lampen, kleding en speelgoed) naar het Repair Café komen en die gratis samen met handige buurtgenoten repareren.

Wat zoeken we?
We zijn op zoek naar vrijwilligers met verschillende vaardigheden om tijdens de repareerbijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige. Denk hierbij aan kennis op het gebied van elektra of elektronica, textiel, houtbewerking, speelgoed etc. Je gaat samen met de eigenaar van het kapotte voorwerp kijken wat het probleem is en voert kleine reparaties uit. Wij streven naar een diverse groep vrijwilligers en moedigen daarom alle (jong en oud) handige inwoners aan om zich aan te melden. Ben je handig en deel je graag jouw kennis met buurtgenoten? Kom helpen als reparatiedeskundige!

Wat vragen we?
– een of meerdere vaardigheden op repareergebied en bereid dit te delen met buurtgenoten.
– eenmaal per maand beschikbaar op zaterdag tussen 10 en 14 uur. De precieze invulling hiervan stemmen we persoonlijk met je af en is afhankelijk van onze vrijwillgerspool.

Wat bieden we?
– Een gratis bibliotheekabonnement en een jaarlijkse attentie
– Kortingen bij activiteiten van KunstenHuis Idea zoals cursussen of lezingen

Voor meer informatie neem contact op met Iris Hermans, 085-8222777 of  ihermans@kunstenhuisidea.nl