fbpx
AankondigingenKunstenHuisMuziekschoolNieuws

Gratis Proeflesdag Muziek – zaterdag 15 oktober

By 21 september 2022 oktober 6th, 2022 No Comments

Kom naar de Proeflesdag en ontdek wat muziek met jou kan doen!

Zaterdag 15 oktober kun je van 10:00-14:00 uur bij Muziekschool De Bilt-Zeist van KunstenHuis Idea een gratis proefles volgen op een instrument naar keuze!

Proeflessen

Heb je altijd al saxofoon willen spelen, drummer willen worden in een band, of wil je je zangstem ook wel eens buiten de douche laten horen? Meld je dan aan voor maximaal twee proeflessen op instrumenten naar keuze. De proeflessen duren 20 minuten. Op zaterdag 15 oktober kun je in zowel De Klinker in Zeist als Het Lichtruim in Bilthoven kennis maken met verschillende instrumenten zoals dwarsfluit, elektrisch gitaar, slagwerk, piano en trompet. Het volledige aanbod bestaat uit meer dan 30 instrumenten en is te vinden op de website.

Naast deze individuele lessen van 20 minuten, bieden we dit jaar ook een aantal groepsproeflessen en workshops aan. Zo is er voor de allerjongsten muziekplezier voor kinderen van 1 tot 4. Ook kun je verschillende instrumenten uitproberen bij de muziekcarrousel. Of kom naar een workshop pBone! Daar kun je meespelen in een swingend orkest op een vrolijk gekleurde trombone.

In het rooster hieronder kun je zien hoe laat en waar de groepsproeflessen staan gepland. Geef je hiervoor op via het aanmeldformulier. Voor de individuele proeflessen krijg je per mail te horen hoe laat je welkom bent.

Rooster groepsproeflessen en workshops 15 oktober

Tijd De Klinker Zeist Het Lichtruim Bilthoven
9:00 – 10:00 Muziekplezier (o.l.v. Lizette de Bruijn)
10:00-11:00 Muzieksucces (o.l.v. Lizette de Bruijn) Muziekplezier (o.l.v. Anita van Soest)
11:45-12:30 Muziekcarrousel (o.l.v. Judith van Vliet) Workshop pBone – Speel in een swingend orkest op een gekleurde trombone! (o.l.v. Michiel de Boer)
13:00-13:30 Première (o.l.v. Nienke Frankena) Workshop harp (o.l.v. Annerieke Kaldeway)

Klik hier voor meer informatie over de groepslessen.

Aanmelden

Aanmelden voor een proefles van 20 minuten, of voor één van de groepsproeflessen of workshops, kan t/m 12 oktober via onderstaand formulier. Je ontvangt daarna een mail met daarin de tijd waarop je welkom bent voor je proefles.

Wanneer: Zaterdag 15 oktober 2022
Tijd: 10:00-14:00 uur
Waar: De Klinker, Markt 3, Zeist en Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven

    Geslacht deelnemer/cursist/leerling: