fbpx

Cirque du Danse | Soest | 15:30 uurMet veel trots kondigen wij onze dansshow ‘Cirque du Danse’ aan van onze EDC Showgroepen. Op 9 en 10 december is deze show te beleven in onze theaters in de Bilt en Soest. Het is een non-stop show van een uur, van hoog niveau met volop dans en zang. Vanuit inspiratie van niemand minder dan Penney de Jager i.s.m. onze docent Hazel Öfner. met special act zanger Gerben Timmermans. Mis het niet! Deze unieke show past het beste bij iedereen van 10 jaar en ouder.

Cirque du Danse

‘Cirque du Danse’ is een wervelende dansshow waarbij de Showgroepen van Dansschool EDC het publiek meenemen op een verrassende en dynamische dansreis.

Deze veelzijdige dansshow komt voort uit de inspiratie van Penney de Jager, in samenwerking met andere talentvolle choreografen. Verschillende dansstijlen passeren de revue, zoals Showdans en Moderne Dans. Dit wordt afgewisseld met special acts, zoals gastoptredens van zanger Gerben Timmermans en diverse andere artiesten.

Kortom een krachtig dansspektakel en een flitsende show om niet te missen!

Inspiratie

Deze show komt voort uit de inspiratie van Penney de Jager, zelf ervaren choreograaf en danser. Zij vertelt zelf over Cirque de Danse: “Ik vind het geweldig om te zien hoe de dansers met deze show hun talent maximaal tot bloei kunnen laten komen! Dat ik mijn visie en passie mag doorgeven is mijn grootste missie. Het is een gouden kans én grote stimulans, gecreëerd door Dansschool EDC voor deze dansers, om professioneel te leren omgaan met dans op het podium in expressie en presentatie voor publiek. Ook het samenwerken met elkaar als groep, de haastverkledingen backstage, dit alles hoort erbij om door te kunnen groeien naar het professionele werkveld! De dansers worden getraind om hun beste en mooiste zelf te zijn in deze wervelende show.”

Cast: Showgroepen van Dansschool EDC
Choreografie: Hazel Öfner en Penney de Jager

Tickets á €11,- zijn te verkrijgen via:
Cirque du Danse Zaterdag 9 december om 20 uur in Theater Het Lichtruim in De Bilt

Cirque du Danse Zondag 10 december om 15.30 uur in Theater Idea Soest