"Na de pilot van twee jaar geleden is gebleken dat er behoefte is aan een dergelijk aanbod. Het biedt de mogelijkheid buitenshuis een zinvolle activiteit te ondernemen. Er wordt gewerkt, maar we hebben het ook gezellig samen. Niets moet, we zoeken het plezier en de individuele mogelijkheden op."

Daphne Ritzen
Creatief therapeut & kunstenaar

Schilderen PLUS

Schilderen PLUS biedt een gezellige en veilige omgeving waar ouderen met beginnende geheugenproblemen terecht kunnen. De groep is kleiner dan reguliere cursussen en het tempo is rustiger. Deelnemers kunnen aan eigen thema’s werken of naar aanleiding van opdrachten. Mensen met én zonder ervaring zijn welkom!

In deze cursus zoeken we de eigen interesses en de individuele mogelijkheden op. Over het algemeen kiezen mensen zelf hun thema en materialen en technieken waarmee ze willen werken. De docent staat de cursist hierin bij. De één werkt naar een voorbeeld, de ander abstract, de één wil zich bekwamen in aquarel, de ander in acrylverf en een derde wil liever tekenen. Alles mag. Gezelligheid, creativiteit, rust en een groter gevoel van autonomie worden gestimuleerd.

Lesinformatie

Lesdag: Woensdag

Lestijden: van 13:00 tot 15:00 uur

Aantal lessen: 6

Prijs: € 85,-

Locatie: KunstenHuis, Egelinglaan 2b in Zeist

Docent: Daphne Ritzen

Flyer Schilderen Plus

Meer informatie en inschrijven

Deze cursus wordt meerdere keren per jaar aangeboden. U kunt zelf bepalen of u meerdere cursussen achter elkaar meedoet. U kunt op ieder moment instromen. Het aantal lessen is telkens 6.

Voor actuele lesinformatie en om in te schrijven kun je hier terecht.

Je kunt je vragen ook stellen via telefoonnummer 030 695 83 93 of via de e-mail op info@kunstenhuis.nl.

In samenwerking met: