Literair concert: de keuze van de schrijver

Vrijdag 22 september organiseert KunstenHuis Idea een uniek literair concert. In dit concert staat de keuze van de schrijver Oliver Reps centraal. Acteur Sander Commandeur draagt Reps’ favoriete teksten van zichzelf en van andere schrijvers voor. Het vioolduo Von Altenstadt & de Jong omlijst de teksten met prachtige muziek.

Rob van Essen, Oliver Reps, Hanna Bervoets

Oliver Reps koos lievelingspassages uit zijn bekroonde roman De dag die nooit komt en teksten van de door hem bewonderde schrijvers Rob van Essen en Hanna Bervoets. De dag die nooit komt werd in 2019 gekozen tot Beste Boek voor Jongeren. Het concert vindt plaats in het kader van de Boekenweek van Jongeren. Iedereen is welkom bij het concert.

Sander Commandeur, Von Altenstadt & de Jong

Sander Commandeur studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam en speelde in diverse theaterproducties. Tinta von Altenstadt is een zeer breed georiënteerd violiste met veel ervaring als concertmeester in het Radio Kamerorkest en het Balletorkest. Tineke de Jong is freelance violiste en speelt o.a. voor diverse Nederlandse orkesten mee in opera’s, balletten en symfonische producties.

Samen zorgt het drietal voor een muzikale literaire middag waar je bij wilt zijn!

Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Foto’s: Stephan Vanfleteren (foto Rob van Essen), Anne Reinke   (foto Oliver Reps), Prins de Vos   (foto Hanna Bervoets)

vrijdag 22 september
14:30

Bibliotheek Zeist