Online tickets zijn UITVERKOCHT. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar bij de theaterkassa vanaf een half uur voor aanvang.

 


 

Welkom in niemandsland, waar niemand zeker is.
Het indrukwekkende migratieverhaal van gevierd mezzosopraan en harpiste Ekaterina Levental
Muziektheatervoorstelling De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16 jarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende one-woman show vertelt ze met humor en prachtige muziek over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in een maatschappij waar ze geen deel van kan zijn. We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest.

De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg. Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar waar De Weg eindigt.

Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaan, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. Ekaterina vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op de harp. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek.

‘Ik zal alles doen om iemand te mogen zijn.’
Spel: Ekaterina Levental
Regie: Chris Koolmees

Deze voorstelling wordt mede georganiseerd door Steunpunt Vluchtelingen De Bilt | www.steunpuntvluchtelingendebilt.nl

(c) foto: Eric Brinkhorst
___________________________________________________________________

Praktische informatie
Losse kaartverkoop: €10.
Kaarten aan te schaffen via de ticketshop of -vanaf een maand voor de voorstelling- via de receptie van het KunstenHuis in Het Lichtruim. De receptie is geopend (vakanties uitgezonderd) van maandag t/m donderdag tussen 10:00 en 13:00 uur en tussen 14:00 en 17:00 uur. Let op: betaling enkel via pin.

Zie voor meer informatie over kaartverkoop en het plannen van uw bezoek aan Theater Het Lichtruim:
Plan uw uitje naar Theater Het Lichtruim

Theater Het Lichtruim
Planetenplein 2, Bilthoven
Contact: 030-6958393 (ma t/m do 10-16 uur) en info@theaterhetlichtruim.nl

donderdag 20 juni
20:00

Theater Het Lichtruim

Bestel Kaarten