fbpx
Vacatures

Vacature vrijwilliger Coördinator ‘Mama Lokaal’

By 19 augustus 2022 mei 8th, 2023 No Comments

Bibliotheek Bilthoven is onderdeel van KunstenHuis Idea. Wij zijn een maatschappelijke en culturele organisatie die iedereen toegang biedt tot informatie, educatie, media, kunst en cultuur.

De bibliotheek wordt steeds meer hét cultureel maatschappelijk punt van de samenleving. Dat doen we door iedereen in de gemeente te betrekken bij de maatschappij en zelfredzamer te maken. We organiseren een divers palet aan activiteiten, waaronder Mama Lokaal, een ontmoetingsplek voor (bijna) ouders.

Wij zijn op zoek naar een:

Coördinator ‘Mama Lokaal’

Voor onze vestiging in Bilthoven (2-3 uur per week)

Wat ga je doen?
Je organiseert activiteiten voor ouders met jonge kinderen. Mama Lokaal is er elke woensdagochtend van 10.00 – 11.30 uur in Bibliotheek Bilthoven. Je zult samen met een andere moeder het Mama Lokaal coördineren. Dit is op vrijwillige basis. Uiteraard mogen je kind(eren) mee!

Wat neem je mee?
Als coördinator Mama Lokaal ben je creatief, enthousiast en verbindend. Als visitekaartje voor Mama Lokaal ben je gastvrij, representatief en communicatief vaardig. Jij bent iemand die zelfstandig kan werken en toch een teamspeler is. Daarnaast ben je woonachtig in Bilthoven of omgeving. Ook dienen al onze vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag te overhandigen, de kosten voor de VOG-verklaring worden vergoed.

Wat bieden wij jou?
Naast een inspirerende en prettige werkomgeving geniet je van een leuk voordelenpakket:

  • Een gratis bibliotheekabonnement
  • Kortingen bij activiteiten van KunstenHuis Idea zoals cursussen of lezingen

Heb je belangstelling?
Spreekt dit je aan en vind je het leuk om moeders uit je omgeving van dienst te zijn en te ontmoeten? Neem dan contact op! Stuur een mailtje met informatie over jezelf en je motivatie om vrijwilliger te worden voor Mama Lokaal naar Lisette Bergsma, :  of .. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.