Webinar voor ouders: Gezond schermgebruik

In het kader van de Week van de Mediawijsheid is er op dinsdag 12 november een gratis webinar over ‘Gezond schermgebruik’. Een webinar met praktische tips over het schermgebruik van kinderen op de basisschool.

Laat je inspireren!
Zit jouw (klein)kind in de bovenbouw van de basisschool? Of werk je met kinderen van deze leeftijd? Heb je vragen over mediagebruik en schermgebruik in het bijzonder? Meld je dan zeker aan voor dit webinar. Naast praktische informatie ontvang je tips om het gesprek aan te gaan met je kind en afspraken te maken over het schermgebruik. Ook is er voldoende ruimte voor vragen.

Het landelijk webinar is een initiatief van de lokale bibliotheken en Mediasmarties en wordt georganiseerd in samenwerking met Mediamasters en het Netwerk Mediawijsheid. Het wordt jaarlijks gegeven tijdens de Week van de Mediawijsheid en is gratis voor deelnemers. Je kan het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Zelf ben je niet in beeld. Vragen kan je stellen via de chat.

Over Mediasmarties & Denise Bontje
Het webinar wordt gegeven door Denise Bontje, gespecialiseerd op het gebied van taal en mediaopvoeding en samen met Manon Bontje beheerder van Mediasmarties.nl . Deze online mediagids staat stil bij het belang kinderen goed te begeleiden bij mediagebruik. Online en offline. Met en zonder scherm.

Datum: dinsdag 12 november 2024
Tijd: 20:00 – 21:00 uur
Locatie: online
Voor
: (groot-)ouders met kinderen van 8 t/m 12 jaar
Kosten: gratis
Aanmelden: via Mediasmarties

Goed om te weten: de opname zal na afloop terug te kijken zijn via Mediasmarties.nl

dinsdag 12 november 2024
20:00

Online