Boetseren PLUS

Boetseren PLUS biedt een gezellige en veilige omgeving waar ouderen met beginnende geheugenproblemen terecht kunnen. De groep is kleiner dan bij reguliere cursussen en het tempo is rustiger. Deelnemers kunnen aan eigen thema’s werken of naar aanleiding van opdrachten.

Klei is een heerlijk materiaal om mee te werken. Het laat zich makkelijk vormen. De lessen zijn inspirerend en prikkelend en het samenwerken en samen praten werkt mee aan het stimuleren van de hersenen. We maken bijvoorbeeld een werkstuk in een mal; door steeds kleine stukjes klei toe te voegen ontstaat er een mooie vorm. Een tegeltableau dat ingekleurd kan worden met kleislibs en verder gaan we stempels maken en figuren kleien. Met verschillende materialen en gereedschap brengen we structuren en patronen aan in de klei. Na de uitleg worden alle handelingen ook voor gedaan.

Lesinformatie

Lesdag: Maandag

Lestijd: 10:30 – 12:00

Aantal lessen: 1x per maand

Locatie: Ontmoetingscentrum Rinnebeek
Sint Laurensweg 11
3732 BA De Bilt

Docent: Ans Van Wegen

Prijs: € 15,- per les incl. materiaalkosten

Meer informatie en inschrijven

Mensen met én zonder ervaring met boetseren zijn welkom! Deze cursussen zijn per keer te volgen en instromen is op elk moment mogelijk.

Je kunt je hier inschrijven:  D.PG@debilthuysen.nl

Mocht je vragen hebben, kun je die stellen via telefoonnummer 030 695 83 93 of via de e-mail op info@kunstenhuis.nl ovv Boetseren Plus.

LET OP: deze cursus wordt gegeven op locatie!
Ontmoetingscentrum Rinnebeek
Sint Laurensweg 11
3732 BA De Bilt

Info en aanmelden: D.PG@debilthuysen.nl of bel 030-6958393

In samenwerking met: