Kunst Natuur Welzijn (KNW)

Kunst Natuur Welzijn (KNW) is er voor iedereen in Soest en Zeist die ondersteuning kan gebruiken omdat het leven soms tegenzit. Heb je bijvoorbeeld burn-outklachten, last van depressieve gevoelens of heb je een ingrijpende gebeurtenis te verwerken? Of is er iets anders waardoor je niet goed in je vel zit? Door iets creatiefs te doen, eventueel in de natuur, of samen naar kunst te kijken, kun je positieve ervaringen opdoen.

Creativiteit en de natuur verrijken je leven en helpen je er weer zin in te krijgen. Bij onze activiteiten gaat het erom dat je gezonde en krachtige delen van jezelf aanspreekt en versterkt. Je bent welkom bij de gratis lessen die KNW verzorgt.

In een groepje of individueel
Je kunt twaalf uur les volgen met een of twee anderen samen, of individueel als dat zeer wenselijk is in jouw geval. Ook kun je twaalf uur een activiteit doen in een wat grotere groep. Je kunt kiezen uit verschillende kunstvormen. Kijk op deze site voor de mogelijkheden.

Lesinformatie

Je kunt kiezen tussen acht verschillende kunstvormen. Je krijgt twaalf uur gratis les in het atelier of de studio van een kunstenaar. Is dit iets voor jou? Vraag je huisarts, praktijkondersteuner, een welzijnscoach of andere zorg- of hulpverlener of deze je wil aanmelden bij KNW. Dit kan rechtstreeks naar ons met een mailtje naar info@kunstnatuurwelzijn.nl of via de contactpagina van deze site. Je kunt je niet zelf aanmelden bij KNW. Als je wilt helpen wij je een keuze te maken uit de kunstvormen.

Een gevoel van veiligheid staat voorop. De lessen worden aangepast aan persoonlijke wensen en mogelijkheden. Individueel les is eventueel mogelijk, maar wij vormen zo veel mogelijk kleine groepen. Sommige lessen duren een uur (zang en dans), andere enkele uren. De docent zorgt voor koffie of thee.

 

Meer informatie en inschrijven

Aanmelden
Als je lessen of een activiteit bij KNW zou willen doen, vraag dan aan je huisarts, praktijkondersteuner, een welzijnscoach of andere zorg- of hulpverlener of deze je wil aanmelden. Dat kan rechtstreeks bij KNW met een mailtje naar info@knwzeist.nl of info@kunstnatuurwelzijn.nl (voor Soest). Ook is het mogelijk de contactpagina te gebruiken van knwzeist.nl of kunstnatuurwelzijn.nl (Soest). Alleen je naam en contactgegevens (telefoon en/of e-mailadres) zijn nodig.” Je kunt je niet zelf bij KNW aanmelden. Als je wilt helpen wij je daarna een keuze te maken uit ons aanbod.

Privacy
Je docent/begeleider en eventuele mededeelnemer(s) zijn niet op de hoogte van de reden waarom je bij een zorg- of hulpverlener komt (tenzij je hebt aangegeven dat je dat juist graag wilt). Je mag je verhaal delen, maar bent hiertoe nooit verplicht.