fbpx
Het weekend van 23 en 24 mei speelden de basisklassen uit Bilthoven van Theaterschool Masquerade de voorstelling Alice in Wonderland in Theater Figi.
Het afgelopen jaar zijn de leerlingen met dit beroemde verhaal van Lewis Carroll aan de slag gegaan en op basis van improvisatie heeft elke groep een scène van de voorstelling gemaakt. Resultaat is een avontuurlijke en absurdistische voorstelling, die vanwege de huidige omstandigheden gefilmd is. Iedere groep speelde een scene in een eigen tijdslot, zonder in contact te komen met de andere groepen, zodat de voorstelling coronaproof kon worden opgenomen. 
Alice viert haar 12e verjaardag met haar keurige saaie familie. Ze ziet een pratend konijn voorbij rennen en gaat hem achterna. Dan belandt ze in een wonderbaarlijke wereld, waar niet is wat het lijkt. Ze ontmoet een dodo, een pratende rups, de gekke hoedenmaker, de hartenkoningin en nog veel meer vreemde figuren. Welkom in de wondere wereld van Alice waar niets is wat het lijkt en alles kan bestaan.
Wil je volgend jaar ook meespelen? Kijk dan voor meer informatie op kunstenhuis.nl/theater