fbpx

Afgelopen zaterdag werd de kick-off van gevierd van Frontstage; het talentontwikkelingsinitiatief vanuit KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist en Muziekschool Backstage.

Wethouder Marcel Fluitman opende de middag officieel en programmadirecteur van TivoliVredenburg Margriet van Kraats gaf na een inspirerende toespraak het startsein voor deze ontmoetingsmiddag, waar muziekprofessionals en jonge poptalenten met elkaar in contact werden gebracht.

Daarnaast konden jonge poptalenten er diverse muziekworkshops volgen, zoals DJ, muziekproductie en songwriting. Frontstage talentontwikkeling heeft als doel om jonge poptalenten te begeleiden in het ontplooien van hun talent en daarbij lokale en bovenlokale samenwerkingen aan te gaan. Toegewijde poptalenten tussen 14 en 21 jaar kunnen zich inschrijven voor deze nieuwe manier van talentontwikkeling, waarbij ze begeleiding krijgen in alle facetten van hun carrière als popmuzikant, zoals: songwriting- en productieworkshops, studio opnames en het maken van videoclips, en optredens met de Frontstage Live tour langs poppodia.

De zaterdagmiddag werd afgesloten met een spetterende Band Night in Poppodium De Peppel, waar veelbelovende jonge talenten uit de gevarieerde line-up van Frontstage hun kunsten toonden.

Voor inschrijving en meer informatie kunnen poptalenten kijken op: www.frontstagelive.nl en like Frontstage op social media om de ontwikkeling van deelnemers te volgen:

www.facebook.com/frontstagelive
www.instagram.com/frontstage.live