fbpx

In overleg met de deelnemende koren is besloten het Korenconcert van 27 november te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum.

 

Drie koren uit regio De Bilt laten op zaterdag 27 november in Theater Het Lichtruim van zich horen tijdens het Korenconcert van KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist. Na een lange noodgedwongen concertstilte krijgt iedereen de kans om weer te genieten van de klanken van mooie stemmen en zangplezier op hoog niveau.

De koren uit De Bilt en Utrecht treden op zaterdag 27 november om 20:00 uur op in Theater Het Lichtruim in Bilthoven. Het gemengde Kamerkoor De Bilt zal de spits afbijten o.l.v. Inge Westra. Het koor zingt 4- tot 8-stemmige wereldrijke a-capellamuziek. Bij enkele stukken is er pianobegeleiding. Als tweede koor zingt Vocal Group Leeuwenhart uit Utrecht Nederlandstalige close harmony muziek van de bovenste plank. Het koor dat al vele jaren op hoog niveau zingt staat o.l.v. Sjoerd Jansen. Na de pauze staat close harmony koor K’zz Voice uit De Bilt op het programma. Zij laten, o.l.v. Martin Rudolph, een mix van jazz, soul, blues, gospel en Latin horen. Het concert zal afgesloten worden met een blokje Kerstnummers van Leeuwenhart om alvast in de stemming te komen voor de decembermaand.

Tickets voor deze bijzondere avond zijn te krijgen in onze ticketshop.
€ 10,- voor volwassenen
€ 5,- voor jongeren t/m 16 jaar

Aanvang: 20:00 uur (er is een pauze)
Locatie: Theater Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven

Bij deze voorstelling zal gevraagd worden naar een Corona Toegangsbewijs.