fbpx

Sjors Sportief gaat weer van start in De Bilt. Op dinsdag 13 oktober trapt Sjors Sportief Creatief De Bilt af. Speciaal voor de kinderen van basisschool Wereldwijs zijn er diverse workshops te volgen in het Lichtruim om alvast in de stemming te komen. Op  die dag komt namelijk ook Burgemeester Potters langs. De Burgemeester zal het eerste boekje overhandigt krijgen van Sjors Sportief en extra leuk dit jaar de burgermeester zal de gloednieuwe website onthullen.

Sjors Sportief is inmiddels een begrip in De Bilt. Dankzij het aanbod van Sjors Sportief vinden steeds meer kinderen een activiteit die ze leuk vinden om te doen, zoals bijvoorbeeld: voetbal, judo, musical, dans, naaien, bakken, schaken en nog veel meer.

Nieuw platform

Dit jaar zal er een nieuwe website actiefindebilt.nl gelanceerd worden. Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met Mens De Bilt. Op deze nieuwe site kun je niet alleen het aanbod van Sjors zien, maar ook direct doorklikken naar je favoriete club. Actief in De Bilt wordt het platform waar je alles op het gebied van sport en cultuur in de gemeente De Bilt kunt vinden.

KunstenHuis

Bekijk alle activiteiten van Kunstenhuis: Muziekschool De Bilt-Zeist, Theaterschool Masquerade en Beeldende Kunst en Dansschool EDC.