fbpx
Uncategorized

Jubilarissen

By 28 maart 2019 No Comments

Tijdens de studiedag op 27 maart werden er 6 jubilarissen in het zonnetje gezet.

Manny Dane, docent piano en keyboard, vierde op zijn 63e verjaardag samen met zijn collega’s dat hij 40 jaar in dienst was bij onze muziekschool.
Manny geeft les op het Lichtruim en is geliefd bij zijn leerlingen. Met veel inzet en kwaliteit verzorgt hij zijn lessen.

Henk van Lingen was officieel al iets langer in dienst, maar toch werd tijdens de docentenvergadering stil gestaan bij zijn 25-jarig jubileum.
Henk geeft akoestische gitaarlessen in de Klinker. Henk is erg betrokken bij zijn leerlingen maar bij de muziekschool.

Wynanda Zeevaarder geeft al 25 jaar klassiek zang op de locatie in De Bilt: Het Lichtruim. Naast klassiek geeft zij ook musical- en poplessen.
Wynanda heeft zelf een grote staat van dienst en gezongen in zeer veel ensembles. Volgens leerlingen/cursisten is Wynanda erg bekwaam en zijn de lessen nooit saai.

Mary Sayre viert dit jaar dat zij 25 jaar klavecimbellessen geeft. Mary heeft een grote passie voor haar vak en is erg betrokken bij de Oude Muziekafdeling.
Naast haar lespraktijk (o.a. ook op de HKU) speelt zij ook in veel ensembles.

Peter de Bye geeft 25 jaar basgitaar les op De Klinker. Peter is voor veel leerlingen een stimulans geweest om in bands te gaan spelen.
Naast zijn lessen op onze school werkt hij veel met z’n eigen bedrijf ArtDisK.

Emile Simonis viert ook zijn 25 jarig jubileum maar is al veel langer docent op diverse plekken in de regio. Zo heeft hij les gegeven op het Conservatorium in Amsterdam en heeft hij een eigen lespraktijk in Vleuten. Naast dat hij kwalitatief zeer goed les geeft is hij ook vaak te horen bij pianobegeleidingen op onze school.

Wij feliciteren allen van harte en
danken hen voor hun inzet!